Home Uncategorized @ro CONGRESUL NAȚIONAL DE NEFROLOGIE, 7-9 OCTOMBRIE 2021, IAȘI

CONGRESUL NAȚIONAL DE NEFROLOGIE, 7-9 OCTOMBRIE 2021, IAȘI

by Nume Prenume

Dragi colegi,

Avem plăcerea de a vă invita să participați la cea mai mare manifestare științifică dedicată experților din domeniul nefrologiei din România, respectiv Congresul Național al Societății Române de Nefrologie.

În acest moment este dificil să prezicem modul în care ar putea evolua situația în contextul pandemic. Din acest considerent, Congresul Național va avea loc în perioada 7-9 octombrie 2021 ca o combinație hibridă, un concept prin care conectăm oamenii, în siguranță, având o componentă fizică, și una virtuală.

Acest nou format hibrid va permite participanților să se alăture fizic în Iași (în limita admisă de reglementările legale) sau online prin intermediul platformei interactive creată pentru eveniment. Aceasta din urmă va asigura ca participanții care urmăresc congresul online să aibă o experiență dinamică și plină de conținut științific, la fel ca cei de la fața locului.

Programul științific va cuprinde subiecte cheie în managementul bolilor cronice de rinichi, reunind experţi renumiţi atât nefrologi, cât și din specialități conexe. Participanții vor avea, astfel, ocazia de a-și dezvolta cunoștințele profesionale în cadrul evenimentului prin accesul la ultimele studii, sesiuni dedicate complicaţiilor asociate bolii cronice de rinichi, transplantului renal, complicaţiilor cardiovasculare la pacientul renal, prezentări ale tinerilor medici nefrologi și experiențe inedite întâlnite în practica medicală de zi cu zi.

Congresul Național de Nefrologie își propune, astfel, prin abordarea multidisciplinară să-și continue misiunea educațională și îmbunătățirea portofoliului de cunoștințe în domeniul nefrologiei, dializei și transplantului renal. Acest aspect este deosebit de important pentru obținerea unor rezultate optime în diagnosticarea și tratamentul pacienților și, implicit, în ameliorarea calității vieții pacienților.

Vă așteptăm cu drag la o ediție de excepție!

Prof. Dr. Adrian Covic

Președinte

Societatea Română de Nefrologie

You may also like

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Politica cookies

Politica de anulare/retur

Banner ANPC-1

@2024 – Media Med Publicis