RENAL FAILURE ACADEMY, ediția a 15-a

  • INFORMAȚII GENERALE

Societatea Română de Nefrologie organizează în perioada 7-9 octombrie 2022 la Hotelul Garden Inn din București unul dintre cele mai importante evenimente de educație medicală continuă dedicat medicilor nefrologi: Renal Failure Academy.

Reputați lectori din țară și din străinătate vor susține conferințe care acoperă majoritatea temelor de nefrologie clinică, boli cardiovasculare și boală cronică de rinichi, neuropatie diabetică și managementul insuficienței renale, concentrându-se asupra opțiunilor terapeutice bazate pe dovezi. Formatul Conferinței include, pe lângă prezentările orale și sesiuni interactive de tip debate. 

Evenimentul se adresează medicilor nefrologi primari, specialiști și rezidenți, indiferent de subspecialitate și aria de interes.

  • ÎNSCRIERI

IMPORTANT!

Pentru a putea participa la conferință, și a obține acces în spațiile în care se desfășoară evenimentul, este necesară înregistrarea prealabilă a participantului pe site și achitarea taxei de participare.

Vă rugăm să completați corect datele care vă sunt solicitate prin formularul de înscriere, mai ales adresa de e-mail intrucât pe aceasta veți primi detalii logistice importante pentru participarea dvs. la conferință.

100,00 lei300,00 leiCitește mai mult

  • SPEAKERI INVITAȚI
Prof. Dr. Charles Ferro, UK
Prof. Dr. Philip Kalra, UK
Prof. Dr. Jan Kielstein, Germania
Prof. Dr. Jeremy Levy, UK
Prof. Dr. Adrian Covic, România
Prof. Dr. Ina Kacso, România
Prof. Dr. Ismail Gener, România
Prof. Dr. Adalbert Schiller, România
Conf. Dr. Alexandru Burlacu, România
Conf. Dr. Liliana Gârneață, România
Conf. Dr. Ionuț Nistor, România
Conf. Dr. Luminița Voroneanu, România
Ș.L.Dr. Mugurel Apetrii, România
Ș.L.Dr. Simona Hogaș, România
Ș.L.Dr. Mihai Onofriescu, România
Dr. Cristina Popa, România 
  • PROGRAM

Programul științific este disponibil, click pe butonul de mai jos!

  • PARTENERI