Noutăți

Conferinta Interdisciplinara „Aspecte nefro-urologice moderne”, editia a 4-a

Conferinta Interdisciplinara „Aspecte nefro-urologice moderne”, editia a 4-a

19 aprilie 2019, Sala Paris, Hotel Novotel, Bucuresti

Evenimentul are statut de Curs de Educatie Medicala Continua si va fi creditat cu puncte EMC.

Coordonatorii stiintifici ai manifestarii sunt:

Prof. Dr. Petrisor GEAVLETE – Spitalul Clinic de Urgenta “Sf. Ioan”, Bucuresti

Prof. Dr. Mircea PENESCU – Spitalul Clinic de Nefrologie “Carol Davila”, Bucuresti

Prof. Dr. Viorel JINGA – Spitalul Clinic “Theodor Burghele”, Bucuresti

Invitat special:
Prof. Dr. Bob DJAVAN – Rudolfinerhaus Foundation Hospital, Viena, Austria

Speakeri si Moderatori:
Prof. Dr. Petrisor GEAVLETE – Spitalul Clinic de Urgenta “Sf. Ioan”, BucurestiProf. Dr. Mircea PENESCU – Spitalul Clinic de Nefrologie “Dr. Carol Davila”, BucurestiProf. Dr. Viorel JINGA – Spitalul Clinic “Theodor Burghele”, BucurestiProf. Dr. Liliana TUTA – Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, ConstantaProf. Dr. Dan MISCHIANU – Spitalul de Urgenta Militar Central, BucurestiProf. Dr. Adalbert SCHILLER – Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, TimisoaraProf. Dr. Eugen MOTA – Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, CraiovaConf. Dr. Bogdan GEAVLETE –Spitalul Clinic de Urgenta “Sf. Ioan”, BucurestiConf. Dr. Dorin IONESCU – Spitalul Universitar de Urgenta BucurestiConf. Dr. Liliana GARNEATA – Spitalul Clinic de Nefrologie “Dr. Carol Davila”, Bucuresti

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe www.agomedia.ro
INREGISTRARE EARLY BIRD PANA LA 28.02.2019:
Bilet pentru medicii rezidenti si studenti  – 80 RON
Bilet pentru medicii primari si specialisti – 130 RON

37th Vicenza Course on AKI & CRRT

The Course will host an AKI path and a CRRT path that will be held simultaneously. A series of lectures and panel discussions will be delivered during the days of the course. Our task is to put together specialists from different disciplines in a single scientific event with a multidisciplinary approach to the critically ill patient with acute kidney injury and multiple organ dysfunction.

Do not miss the opportunity to discuss with your peers and the most experienced colleagues and experts the recent advances and the basic information in critical care nephrology. For 37 years we have been your partner in education and science. Please continue to support us in our effort for a better patient care.

Read more.

Congresul Național de Nefrologie, Ediția a XI-a

25-28 septembrie 2019, Constanța

Date fiind atât prevalența în continuă creștere a bolilor renale, acute și cronice, precum și preocupările permanente, globale, în ceea ce privește depistarea precoce, monitorizarea adecvată și abordarea terapeutică modernă, deseori personalizată a acestora, Societatea Română de Nefrologie și-a propus să prezinte cele mai noi progrese înregistrate în domeniul nefrologiei, dializei și transplantului renal, dar și a specialităților conexe.

Cea mai importantă manifestare științifică medicală organizată sub egida SRN este Congresul Național de Nefrologie, al cărui program cuprinde, și la această ediție, o gamă largă de subiecte, cu o înaltă valoare științifică, dar și practică, prezentate de lectori de renume național și internațional, dar și practicieni dedicați, cu experiență în domeniu.

Pe parcursul a 3 zile, într-un cadru atent și cald organizat și beneficiind de sprijinul unei echipe performante de management al evenimentelor, invitații din străinătate și nefrologii din România, împreună cu medici și lectori de elită din diferite specialități înrudite și prietene, vor prezenta atât noutățile din domeniul nefrologiei, cât și abordarea interdisciplinară a pacienților renali. În egală măsură, congresul va beneficia de participarea nemijlocită a asistenților medicali și a asociațiilor de pacienți.

Vă așteptăm cu prietenie și căldură la Constanța!

Prof. Dr. Liliana Tuță
Președintele SRN

Mai multe detalii pe www.congresnefrologie.ro.

NEFROCARDIA, EDITIA a VI-a

8-10 noiembrie 2018, Timisoara

In perioada 8-10 noiembrie 2018 va avea loc la Timisoara cea de-a VI-a editie a Conferintei Interdisciplinare NefroCarDia, organizata la initiativa Asociatiei de Medicina Interdisciplinara, în colaborare cu Societatea Romana de Nefrologie si Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes Timisoara.

Vor fi abordate cele mai noi aspecte, atat comune cat si particulare, din domeniul nefrologiei, cardiologiei si diabetului, prezentari sustinute de lectori de marca din tara, dar si din strainatate.

Detalii pe www.boaladerinichi.ro

Care 2 – CardioRenal

Societatea Română de Cardiologie și Societatea Română de Nefrologie vă invită să participați la cel de-al doilea curs CaRe – CardioRenal, ce va avea loc vineri, 2 noiembrie 2018, la Hotel Internațional Iași, începând cu ora 08.30.

Eveniment creditat cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.