CURS INTRODUCTIV DE EPIDEMIOLOGIE
31 octombrie – 1 noiembrie 2014
Hotel International, Iasi

Organizator:
Societatea Europeana de Nefrologie prin Registrul Renal European (ERA-EDTA Registry)

Organizatori locali:
Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa Iasi, Departamentul de Nefrologie
Centrul Metodologic si Medicina Bazata pe Dovezi

Reprezentati locali:
Profesor Dr. Adrian Covic si Asist. Univ. Dr. Ionut Nistor

Scopul acestui curs de epidemiologie este insusirea principiilor de baza in cercetarea epidemiologica de catre medicii nefrologi cu un interes deosebit in cercetare. Cursul se desfasoara sub forma unui atelier de lucru si include discutii, aplicatii practice, statistica medicala aplicata pe baze de date SPSS. Cunostintele dobandite in urma acestui curs practic servesc la imbunatatirea calitatii cercetarii in domeniul nefrologiei.

Nefrologii interesati de participarea la acest curs sunt rugati sa trimita un CV (in limba engleza) si o scrisoare de intentie (in limba engleza) in care sa mentioneze motivul pentru care doresc sa participe la curs si sa detalieze experienta relevanta in cercetare la adresa Ionut.Nistor@UGent.be.Termenul limita pentru trimiterea aplicatiilor este 10 octombrie 2014. Prezentarile si sesiunile interactive se vor desfasura doar in limba engleza. Numarul maxim de participanti este limitat, selectia participantilor facandu-se in ordinea primirii aplicatiilor si a experientei anterioare sau/si a proiectelor relevante incluse in scrisoarea de intentie.

Nu se percepe taxa de participare. Transportul si cazarea vor fi suportate de participanti. Pentru detalii referitoare la cazare va rugam sa contactati reprezentantul organizatorului local: Alina Grecu, Media Med Publicis (alina.grecu@mediamed.ro)

Programul cursului poate fi descarcat de aici: click aici

Detalii/Informatii generale: www.era-edta-reg.org

Informatii referitoare la burse: www.era-edta.org/images/Travel_Grant_Sample_Iasi_Epi.pdf